Hieperdepiep, tijd voor een klein feestje! (…en we hebben een winnaar!)

Het is tijd voor een klein feestje. Op Facebook zijn er nu meer dan 111 volgers en op de blog gaat het ook al zo goed (elke maand al ruim 2000 unieke bezoekers die samen ruim 4000 berichten lezen). Ik waardeer jullie enorm; zowel de af-en-toe lezers als de doelgerichte lezers als de snuffelaars als de trouwe lezers. Het is fijn om te zien dat mijn verhalen, recepten, werkbeschrijvingen en reviews gewaardeerd worden. Stuk voor stuk ben ik jullie dankbaar.

Wat kun je winnen

Mijn dankbaarheid wil ik graag uiten door middel van een win-actie. Ik schreef al eens over de persoonlijke boekjes van Wonderbly: ‘Wat een pech, mijn naam is weg’ en ‘De verjaardagdief’. Deze boekjes vind ik ontzettend leuk (en de meiden ook trouwens). En omdat ik zo blij ben met jullie als lezers/volgers kunnen jullie nu 1 van deze twee boekjes winnen!

Hoe doe je mee met de win-actie

Je doet mee door onderaan de blog (of onder het facebookbericht) aan te geven dat je mee wilt doen met de win-actie. Geef ook aan welk boekje je zou willen winnen. Mee doen kan tot en met dinsdag 11 september 2018, want op 12 september zal ik de winnaar hier onder de blog bekend maken (uiteraard neem ik ook contact op met de winnaar).

NB: Als de winnaar na 3 dagen nog niet heeft gereageerd, moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen…net zo lang tot er een winnaar is die wel reageert (dit om te voorkomen dat de prijs niet bij de winnaar kan komen en er daardoor niemand is die zo’n prachtig persoonlijk boek ontvangt, dat zou zonde zijn).

PS: Je mag natuurlijk altijd de facebook-pagina ‘liken’ (als je dat nog niet hebt gedaan) en je mag ook het bericht delen…dat is zelfs ontzettend lief en levert vast wel een paar extra karma-punten op, maar het geeft geen extra winkansen. Waarom niet? Ik vind het fijn om te weten dat iemand iets ‘liked’ of ‘deelt’ omdat diegene dat oprecht leuk vindt…daar wordt ik pas echt blij van.

Vind je deze boekjes dus net zo leuk als wij? Doe dan snel mee!

3 Comments

  1. Mijn zoontje heeft een mooi gepersonaliseerd boek, dit lijkt me ook leuk voor mijn dochtertjes verjaardag. De voorkeur gaat uit naar: ‘Wat een pech, mijn naam is weg’. Maar het andere boekje lijkt me ook erg leuk.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.