Zelf gemaakt: auto-organizer (bloghop, win-acties zijn gesloten)

Welkom bij de creatieve vakantie bloghop; een creatieve bloghop vol leuke win-acties en diy’s die allemaal vakantie gerelateerd zijn. Hier laat ik je zien hoe je een handige auto-organizer kunt maken. Dit is niet alleen praktisch tijdens de vakantie, maar elke keer weer wanneer je samen met een kleine in de auto op pad gaat.

Het kan zijn dat je hier bent beland via Ceciel Maakt, waar Ceciel je laat zien hoe je een old school vakantieplakboek met polaroids kunt maken (Dank je voor het linken Ceciel en wat een prachtige diy). Als je van diy’s houdt en/of van win-acties dan hop je straks vast en zeker door naar Marieke Blogt, waar Marieke je laat zien hoe je een vakantieslinger maakt. Maar daarover straks meer.

Op dit moment ben ik bezig met een verhuizing. Mijn mama momenten gaat namelijk verhuizen naar een eigen domein (joepie!!!). Uiteraard wil ik al mijn verhalen en creativiteit wel meenemen naar het nieuwe adres, zodat ik daar weer compleet ben. Zo kun je alles wat je hier vindt ook daar vinden…nog makkelijker zelfs. 

Dit bericht is ondertussen ook verhuisd naar de nieuwe blog ‘Mama Duizendpoot’. Excuses voor het ongemak.

Het bericht waarvoor je hier kwam kun je nu hier vinden.

 

De win-actie

He he, na heel wat gescroll ben je eindelijk bij het punt beland waar je kunt lezen hoe je mee kunt doen met de win-actie.

Phototastic-20-6-2018_9cadeb6a-0230-4f26-bc49-5e2780d86a41In de auto-organizer die je kunt winnen passen 6 luiers, billendoekjes, spuugdoekjes, verschoonmatje en een knuffeltje. Maar je kunt hem natuurlijk ook anders indelen…het is maar een suggestie. Ook deze organizer kun je ophangen aan de autostoel, zodat je de kleine makkelijk VideoToPhoto 636650971657418204 (2)op de achterbank kunt verschonen. Maar je kunt hem ook opvouwen en meenemen wanneer je op visite gaat. Door de twee hengsels, is hij simpel te tillen. Je arm past er zelfs doorheen, zodat je het ‘tasje’ en je kind in een keer kunt tillen. Doordat de opgevouwen organizer niet al te groot is, kun je hem makkelijk in je tas stoppen. Wanneer je bij de openbare toiletten bent en je VideoToPhoto 636650968305178588 (2)ruimte te kort komt voor alle spullen, kun je hem ook gewoon als schort dragen. Zo heb je alles bij de hand. Ik snap daarom ook nog steeds niet waarom dit niet grootschalig in de winkel te koop is, want dit moet toch wel eerder bedacht zijn? Toch? Ik ben vast niet de eerste. Ik kan echt niet meer zonder en ik wou dat ik het eerder bedacht had, dat had mij veel ellende bespaard onderweg en tijdens uitjes.

Wil je deze auto-organizer winnen (zonder inhoud), inclusief bal aan koord (met rammelschijfje) en lieveheersbeestje (met piepertje)? Je doet mee door een reactie hier onder de blog of in een reactie onder het bericht op Facebook achter te laten. Hierin vermeld je dat je mee wilt doen en waarom je de auto-organizer wilt winnen.

Uiteraard mag je de blog ‘liken’ en ‘Mijn mama momenten’ op Facebook ‘liken’, maar je krijgt hierdoor niet meer kansen om te winnen. Wel is het ontzettend lief, wat wellicht goed is voor een paar karma-puntjes.

Je kunt meedoen tot en met 27 juni 2018. De uitslag wordt 28 juni 2018 hier onderaan de blog bekend gemaakt. De winnaar moet dan binnen 3 dagen reageren, zodat ik de nodige informatie heb om de prijs daadwerkelijk op te kunnen sturen. Wordt er niet op tijd gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar…net zo lang tot er een winnaar is die reageert.

Hop, hop, hop

Zo en nu mag je lekker door hoppen naar Marieke Blogt, want zij laat jou dus zien hoe je een leuke vakantieslinger kunt maken. Bij haar kun je de vakantieslinger ook nog eens winnen. Veel hop-plezier vol creatieve inspiratie en heel veel succes bij de win-acties.

Diy inspiratie

Zit je nog vol met diy-kriebels? Kijk dan hier tussen de zelf-maak-ideetjes. Maar kijk vooral ook even bij Kreanimo (die de crea-cross uitdaging heeft bedacht) of bij de Inlinkz-knop hier onder. Onder deze knop mag je overigens ook diy’s (en recepten) delen die binnen dit thema passen.

31 Comments

  1. Wow wat goed uitgevonden en fijn ook Is short is te gebruiken als er op de wc’s weinig plaats is. We maken erg graag kans voor onze dochter Lotte van 9 maanden oud. Voor ons handig en voor haar super leuke speeltjes. Win win dus

    Like

  2. Wat supermooi gemaakt! Heb met veel bewondering de uitleg gelezen… Ik heb een naaimachine, maar zoiets gaat mij nooit lukken ben ik bang! :S

    Ik doe gráág mee om hem te winnen! Dit jaar gaan we voor het eerst kamperen met ons pleegdochtertje en dan hebben we inderdaad oa luiers nodig bij de hand, lijkt me superhandig! Ook het lieveheersbeestje gaat enorm in de smaak vallen, weet ik nu al! 😉

    Fijne dag,
    Adriana

    Geliked door 1 persoon

  3. Dit is erg handig! Dit zou ik graag gebruiken in de auto deze vakantie, ik denk dat ik ook andere spulletjes in stop maar dat maakt niet uit toch 😉 Ik loot in ieder geval graag mee.

    Geliked door 1 persoon

  4. Wauw wat een super patroon! Die ga ik zeker maken. Met 3 kids op de achterbank, waarvan 2 in de luiers is dit een uitkomst.
    Bedankt voor het delen!

    Geliked door 1 persoon

  5. Ideaal…..was het idd maar eerder bedacht….die van mij is al 13. Mijn schoonzus moet binnenkort bevallen en dit is ideaal voor een kado….. ik hou zo van zelf gemaakte kados… bedankt voor het delen !!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.