Een luchtballon als traktatie

Is jouw kind ook al zo dol op ballonnen en ook nog eens binnenkort jarig? Dan is deze traktatie waarschijnlijk wel een leuke traktatie. Onze kleine meid is zojuist twee jaar oud geworden en is verzot op ballonnen. Wat ze dan moest gaan trakteren op het kinderdagverblijf was dan al snel duidelijk. Ik maakte een hoesje voor de ballon en maakte daar weer een luchtballon van…gevuld met rozijntjes, yoghurt rozijntjes, stoepkrijt, een extra ballonnetje en nog een mega ballon.

Op dit moment ben ik bezig met een verhuizing. Mijn mama momenten gaat namelijk verhuizen naar een eigen domein (joepie!!!). Uiteraard wil ik al mijn verhalen en creativiteit wel meenemen naar het nieuwe adres, zodat ik daar weer compleet ben. Zo kun je alles wat je hier vindt ook daar vinden…nog makkelijker zelfs. 

Dit bericht is ondertussen ook verhuisd naar de nieuwe blog ‘Mama Duizendpoot’. Excuses voor het ongemak.

Het bericht waarvoor je hier kwam kun je nu hier vinden.

 

4 Comments

    1. Dank je. Het was voor mij een mooie manier om kleine restjes katoen weg te werken. Het was veel werk, maar ze hebben er lang plezier van…vooral wanneer ze er weer een nieuwe ballon in stoppen. De ballon blijft ook veel langer goed. Hier heeft de ballon het ruim een maand goed gedaan in het hoesje. Maar ook zonder hoesje is het een fleurige traktatie met al die ballonnen. Alleen het vervoeren is wel een dingetje😉

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.