Zelf gemaakt: haarknipjes-bord…de win-actie is gesloten (crea-cross)

Deze week doe ik weer mee aan de crea-cross uitdaging. De crea-cross uitdaging is bedacht door Ilse van Kreanimo. Zij daagt elke week andere creatievelingen uit om iets te maken binnen een thema. Vorige week was het thema ‘garen’ en liet ik je zien hoe je lampenbolletjes kunt maken voor op de kinderkamer. Deze week is het thema ‘Handgemaakt’ aan de beurt. Ilse laat je deze week zien hoe je een spons haakt en ik laat je zien hoe je een bord maakt waar je alle haarknipjes overzichtelijk op kunt bewaren.

Win-actie

Omdat niet iedereen even handig is en ik er een over heb (er zijn hier immers maar twee meiden), hebben we er een extra. De meiden vinden groen en blauw mooi, dus het roze bord kun je winnen (uiteraard zonder haarknipjes e.d.).

Wat moet je doen om een kans te maken?

Laat in de reactie (hier onderaan de blog of onder het bericht in Facebook of bij de foto op Instagram of bij het bericht op Twitter) weten dat je mee wilt doen aan de win-actie. Vermeld er ook bij waarom je het bord graag wilt winnen.

Je mag natuurlijk van alles ‘liken’ en ‘delen’, dat is zelfs ontzettend lief. Maar het geeft je niet meer kansen om te winnen.

Op 3 mei (2018) maak ik de winnaar hier op de blog in de reactie bekend. Je kunt dus enkel in tot en met 2 mei (2018) meedoen.

Mocht de winnaar niet reageren binnen 3 dagen, dan kies ik een nieuwe winnaar die ook binnen 3 dagen moet reageren. Dit gaat net zo lang door tot er een winnaar op tijd reageert.

Op dit moment ben ik bezig met een verhuizing. Mijn mama momenten gaat namelijk verhuizen naar een eigen domein (joepie!!!). Uiteraard wil ik al mijn verhalen en creativiteit wel meenemen naar het nieuwe adres, zodat ik daar weer compleet ben. Zo kun je alles wat je hier vindt ook daar vinden…nog makkelijker zelfs. 

Dit bericht is ondertussen ook verhuisd naar de nieuwe blog ‘Mama Duizendpoot’. Excuses voor het ongemak.

Het bericht waarvoor je hier kwam kun je nu hier vinden.

Diy inspiratie

Zit je nog vol met diy-kriebels? Kijk dan hier tussen de zelf-maak-ideetjes. Maar kijk vooral ook even bij Kreanimo en BMellow (deze week doet ze niet mee met de uitdaging in verband met haar gezondheid, maar haar blog staat vol met leuke creatieve uitspattingen) of bij de Inlinkz-knop. Onder deze knop mag je overigens ook diy’s (en recepten) delen die binnen dit thema passen.

4 Comments

 1. De winnaar is bekend. De online random lootjestrekker had het dit keer makkelijk en hoefde maar 3 namen te verwerken: Kristel, Marian en Sandra. Kristel had op de fb gereageerd, Marian op de blog en Sandra op mijn eigen fb.

  En de winnaar is……SANDRA!🎉

  Gefeliciteerd Sandra, ik neem vandaag nog contact met je op zodat het bord zo snel mogelijk jouw kant op kan komen.😊

  Like

 2. So cute! I’ve made something similar for my daughter a while ago, but she has so many hairclips it’s already overflowing…
  Thank you for sharing at The Really Crafty Link Party. Pinned.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.