Zelf gemaakt: Van spijkerbroek naar rokje (crea-cross uitdaging)

Deze week doe ik weer mee aan de crea-cross uitdaging. De crea-cross uitdaging is bedacht door Ilse van Kreanimo. Zij daagt elke week andere creatievelingen uit om iets te maken binnen een thema. Vorige week was het thema ‘Pasen’ en liet ik je zien hoe je een konijnentasje kunt maken (of katje of hondje). Deze week is het thema ‘bewerkt’ aan de beurt. Ilse laat je deze week zien hoe je vaasjes in Jackson Pollock stijl maakt, Mellanie van BMellow laat zien hoe je afval omtovert tot decoratie en ik laat je zien hoe je van een oude spijkerbroek een rokje maakt.

Op dit moment ben ik bezig met een verhuizing. Mijn mama momenten gaat namelijk verhuizen naar een eigen domein (joepie!!!). Uiteraard wil ik al mijn verhalen en creativiteit wel meenemen naar het nieuwe adres, zodat ik daar weer compleet ben. Zo kun je alles wat je hier vindt ook daar vinden…nog makkelijker zelfs. 

Dit bericht is ondertussen ook verhuisd naar de nieuwe blog ‘Mama Duizendpoot’. Excuses voor het ongemak.

Het bericht waarvoor je hier kwam kun je nu hier vinden.

 

Nog meer crea-plezier?

Zit je nog vol met diy-kriebels? Kijk dan hier tussen de zelf-maak-ideetjes. Maar kijk vooral ook even bij Kreanimo en BMellow of bij de Inlinkz-knop. Onder deze knop mag je overigens ook diy’s (en recepten) delen die binnen dit thema passen.

Nadat ik deze klaar had, kon ik het niet laten om er nog een te bewerken. Dit is een soort ballonrokje geworden. De werkbeschrijving voor het ballonrokje heb ik ook uitgewerkt.

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.