Genomineerd voor de Liebster award

Maaike van 31 Flowers heeft mij (een tijd geleden) genomineerd voor de Liebster award. Hiervoor ben ik haar erg dankbaar.

Wat is een Liebster Award?

Deze award is een blijk van waardering en die geef je aan bloggers die nog niet zo lang bezig zijn. Bij de nominatie horen een aantal vragen die je moet beantwoorden. Zo leren jouw lezers je beter kennen. En jij mag dan op jouw beurt weer vragen bedenken voor diegene die jij nomineert.

Mijn antwoorden op de vragen van Maaike

Welk blogartikel zou je graag nog eens willen herschrijven?

Dat is een blog die ik niet voor ‘Mijn mama momenten’ heb geschreven. Toen had ik nog niet mijn eigen pagina. Maar het onderwerp zou ik nog graag op mijn eigen pagina willen zetten, maar dan natuurlijk in een ander jasje. Wellicht dat het binnenkort nog wel komt…en anders volgend jaar of zo😉

Wat was je mooiste vakantie of reis en waarom?

Mijn meest bijzondere rijs was de reis naar Londen. Dit was de eerste keer dat ik zonder mijn ouders op vakantie was. Ik had er hard voor gewerkt en er ook best lang voor gespaard. De reis had ik helemaal zelf geregeld. Supertrots was ik. Maar naast dat is het ook een prachtige stad met veel historie.

Zou je graag willen verhuizen?

Hoewel ik nog niet zo heel lang geleden ben verhuisd naar het huis van mijn man (terwijl ik net mijn eigen huisje had gekocht), zal het niet heel lang duren voor we weer gaan verhuizen. We wonen in best een klein huisje en met ons viertjes is dat een beetje aan de krappe kant. Het liefst willen we dan een vrijstaande woning. Met een tuin waar we wat groente en fruit op kwijt kunnen, waar we gezellig buiten kunnen zitten en waar de meiden fijn kunnen spelen. We willen ook een ruime schuur, zodat we een plekje hebben om allerlei dingen te maken van hout. En er moeten natuurlijk genoeg kamers zijn, die ook ruim genoeg zijn…en het liefst ook nog een kamertje waar ik mijn naaiwerkjes kan creëren en een kamertje voor al het Lego🙈

Wat is één van je talenten?

Dat is een lastige. Ik vind niet dat ik echt een talent heb. Als ik al iets zou moeten kiezen dan is dat denk ik mijn creativiteit. Ik kan best leuke dingen maken, maar ik kan ook makkelijk oplossingen bedenken (dat heeft denk ik wel een beetje met elkaar te maken). Beide vind ik wel handig.

Wat was het indrukwekkendste concert dat je bezocht hebt?

Ik ben ooit naar een concert van Al Steward geweest. We zaten bijna helemaal vooraan en waren (op een baby na) de jongsten. Volgens mij was ik toen een jaar of 17. We werden zelfs nog door Al Steward genoemd en mochten kiezen welk nummer hij voor ons ging spelen. Dat was heel bijzonder. Ook heb ik toen zijn plectrum gekregen als aandenken. Deze avond zal ik nooit vergeten.

De vragen die ik de genomineerden stel

 1. Wat was je eerste blog en wat motiveerde jou om deze te schrijven.
 2. Welke blog heeft je het meest geraakt (dat mag je eigen zijn, maar ook die van een ander) en waarom.
 3. Waar zou je nog graag over willen schrijven? Waarom?
 4. Wat staat er op je bucketlist waarvan je denkt dat die binnenkort doorgestreept kan worden?
 5. Wat staat er op je bucketlist waarvan je denkt dat je het waarschijnlijk nooit zal kunnen doorstrepen.

Waarom ik zo ontzettend lang heb gedaan over het uitkiezen van de genomineerden

Ik heb er best lang over gedaan om uit te zoeken wie ik wilde nomineren. Dit kwam vooral doordat ik toen ik genomineerd werd, nog niet zo veel blogs kende. Maar naarmate ik meer blogs schreef, leerde ik in verschillende bloggroepen en op verschillende mediakanalen een heleboel leuke bloggers kennen met ieder hun eigen fantastische blog. Tja, en dan moet je nog kiezen. Dat vond ik nog niet gemakkelijk, maar ik ben erg tevreden over de lijst…lees je mee welke pareltjes ik gekozen heb? En neem dan vooral ook even een kijkje😉

De genomineerden

Laat ik beginnen met dat ik niet van mijn genomineerden eis of verlang dat zei de vragen gaan beantwoorden en ook bloggers gaan nomineren. Ik wil ze hier volledig vrij in laten. Dit omdat niet iedereen het leuk vindt om hier aan mee te doen (ik vond het trouwens erg leuk) of al eens genomineerd zijn. Maar ik zou ze wel willen noemen, omdat ik deze blogs graag aanbeveel (ook al zijn ze niet altijd even ‘nieuw’). Dus…daar komt ie🥁🥁🥁

 1. Kreanimo waar Ilse haar prachtige creaties laat zien (en vertelt hoe jij die ook kunt maken).
 2. BMellow waar Melanie haar creatieve uitspattingen deelt.
 3. ElsaRblog waar Elsa en Inge leuke diy’s en heerlijke recepten delen.
 4. Roelove (in the air) waar Roelina als grafisch ontwerper en mama laat zien wat voor geweldige dingen je allemaal zelf kunt maken.
 5. Li Le Lien’s waar Cindy vertelt wat zij heeft gecreëerd op de naaimachine…dit is overigens hoofdzakelijk kleding.
 6. Nobody ELSe waar Els je uitlegt hoe je foto’s bewerkt en de mooiste dingen haakt.
 7. Mama Maai waar Maya haar diy’s en haakpatronen deelt.
 8. A lovely adventure waar Sylvia haar leven als reizende mama (in Lanzarote en Nederland) deelt.
 9. Huisvlijt waar Nicole onder andere vol handige tips zit om het huishouden een stuk makkelijker te maken…dat moet ook wel met vijf kinderen!
 10. En ‘last but not least’ De flopvader waar Kris als papa van drie meiden verhalen deelt over zijn vaderschap.

Gefeliciteerd en veel succes met de nominatie (als je die schrijft😉)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.