Nieuwjaars bloghop: Oh Lief…met win-actie! (de win-actie is inmiddels gesloten en de winnaars zijn bekend)

Gelukkig nieuwjaar!!! En 2018 beginnen we gelijk met een knallende bloghop met wel 20 win-acties. Hop je gezellig mee?

Wat is een bloghop

Een bloghop is dat je van blog naar blog gaat. In dit geval is het een reeks van 20 blogs waarvan ‘KiDDows’ en ‘Website 4 mama’ de initiatiefnemers zijn. En bij elke blog valt er iets leuks te winnen. Als je deze blog leest ben je misschien wel via de toffe win-actie van ‘Mama Scrapelle’ hier beland (bedankt voor het doorlinken Ellen). En ik ga jou op mijn beurt straks weer doorsturen naar ‘Mama’s Liefste’ die ook weer een te gekke win-actie heeft. Maar voordat het zo ver is, kun je hier nog iets winnen, dus blijf vooral nog even gezellig lezen.

Lekker doorhoppen

Zoals ik in het begin al zei is dit een bloghop en kun je dus bij de volgende blog weer iets leuks winnen. Dus ik stuur je snel door naar de volgende win-actie en die is bij ‘Mama’s Liefste’.

Op dit moment ben ik bezig met een verhuizing. Mijn mama momenten gaat namelijk verhuizen naar een eigen domein (joepie!!!). Uiteraard wil ik al mijn verhalen en creativiteit wel meenemen naar het nieuwe adres, zodat ik daar weer compleet ben. Zo kun je alles wat je hier vindt ook daar vinden…nog makkelijker zelfs. 

Dit bericht is ondertussen ook verhuisd naar de nieuwe blog ‘Mama Duizendpoot’. Excuses voor het ongemak.

Het bericht waarvoor je hier kwam kun je nu hier vinden.

PS: De win-actie is nu al lang verlopen en is dus niet mee verhuisd, maar je kunt er nog wel steeds lezen over Oh Lief

 

51 Comments

  1. Ik hop achterstevoren vanaf mama’s liefste, wat een leuke winactie heb je! Ik doe graag mee. Over een paar maanden mag ik weer op kraamvisite en het lijkt me leuk om dit te geven. Ik vind de paarse konijnenoren wel schattig.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ken deze producten niet, maar ben heel benieuwd en zou ze dus graag uitproberen. Ik zou graag de paarse oren willen (maar de blauwe zijn ook leuk natuurlijk).

    Geliked door 1 persoon

  3. Happy 2018 ✨🎇🎆
    Wat een fijne prijs voor onze dochter Lotte van 3 maanden oud. De paarse bijtring vind ik super leuk. Ze pakt nu al veel vast en steeds meer dingen verdwijnen in haar mond 🙂

    Geliked door 1 persoon

  4. Beste wensen voor 2018!

    Ik doe graag mee voor onze dreumes aangezien ik nog opzoek ben naar natuurlijke producten voor haar soms droge huidje. Ik ga voor de blauwe bijtring, want die zou ik dan graag cadeau doen aan een vriendin die binnenkort een jongetje verwacht.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ik vind het een toffe prijs en een geweldig kraamkado, ik ga voor de paarse konijnenoren. Waarschijnlijk zal ik zelf dit jaar ook wel weer even over de 9 maanden lopen, ben wel benieuwd of ze er dan ook weer staan. Altijd leuk, nieuwe producten ontdekken!

    Geliked door 1 persoon

  6. Wauw, ik kende dit product nog niet, maar dit klinkt mij als muziek in de oren. Maar omdat het nog wel wat prijzig is, is zo’n proefpakketje echt ideaal! Ik zou graag meedoen voor de paarse oren

    Geliked door 1 persoon

  7. Wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn lieve meisje. Voor haar gebruik ik graag veilige natuurlijke producten en ik ben dan ook enorm benieuwd naar dit merk. De kleur van de konijnenren maakt ons niet uit ze zijn allebei erg leuk!

    Geliked door 1 persoon

  8. Ik vind dit zo’n toffe win actie! Voor baby’s zou ik namelijk altijd de chemische producten zoveel mogelijk vermijden. Ik doe graag mee voor de blauwe oortjes!

    Geliked door 1 persoon

  9. Wat superleuk zo’n hop! Ik ben hier dus vandaag voor het eerst en op het eerste oog lijkt het me een superleuke blog!

    Wat een superleuke actie heb je! Ik heb in Griekenland ooit een creme gekocht op basis van pure olijfolie en honing en dat is de enige creme die ons pleegdochtertje verdraagt op het moment… Dus ik doe heel graag mee met deze winachtie, biologisch én op basis van olie…. Ik heb goeie hoop! Zou supertof zijn als ik één van de twee pakketjes mag winnen. Het liefst voor ons meisje met de paarse oren, maar ze houdt ook van blauw hoor!!!

    Dan wens ik je natuurlijk nog een fijn, gelukkig en gezond 2018! Maar er wat moois van!

    Geliked door 1 persoon

  10. Ik ben zwanger van ons eerste kindje en zoekende naar fijne producten die ik onbezorgd op hem/haar kan gebruiken. Dit pakket zou geweldig zijn om uit te proberen!
    Qua kleur oren heb ik geen voorkeur 🙂

    Geliked door 1 persoon

  11. 😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag de paarse konijnoren voor mijn zwangere zus en nieuwe nichtje willen winnen doe graag mee nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen 🍀🍀🍀 #Spannend de beste wensen

    Geliked door 1 persoon

  12. Oh hier had ik nog nooit van gehoord, fijn om door jouw blog kennis te maken met dit merk. Ik ben zwanger van ons 3de kindje, dus de producten zouden binnenkort uitvoerig getest kunnen worden. Ik doe heel graag mee en moest ik winnen zou ik voor de blauwe oortjes gaan.

    Geliked door 1 persoon

  13. super leuk om op deze manier kennis te maken met nieuwe producten en een nieuwe blog voor mij   Mijn mama momenten via de bloghop heb ik deze pagina ontdekt en als a.s mama van ons 1e meisje(nog 3 maandjes geduld) vind ik het super om maar ” meer& meer te lezen” over alles wat bij het moederschap komt kijken. Ik ben nu erg van alle producten van neutral, omdat ik zelf een gevoellige huid heb en niet tegen geurtjes kan(ernstig astma)..Wat dat betreft ben ik ook erg benieuwd naar deze producten of deze zoiezo geur hebben?(misschien zou u hier het antwoord al op weten?) en of ze inderaad daadwerkelijk geschikt zijn voor het babyhuidje straks hihi en het mama huidje die daarmee natuurlijk in contact staat straks. Ik volg de pagina nu ook en ga het berichtje ook even delen om anderen op de hoogte te brengen. Groetjes Marion

    Geliked door 1 persoon

    1. Een gevoelige huid hebben is erg lastig en gevoelig zijn voor geurtjes lijkt mij nog lastiger. Oh Lief werkt met natuurlijk producten die ieders hun eigen geur hebben. Er zijn geen geuren aan toegevoegd, maar het ruikt wel lekker door al die heerlijke ingrediënten. Dat vind ik een voordeel, want ‘geurarme’ producten geven vaak een wat muffe geur. Mocht je niet winnen, dan heb je in ieder geval al een antwoord op je brandende vraag 😉 Heel veel succes met de win-actie.

      Like

  14. Ik doe heel graag mee voor de baby van mijn zusje die ergens binnen nu en 4 weken geboren wordt, spannend! En ik mag komend jaar elke week oppassen, zo gezellig! Ik vind zelf de paarse oortjes het mooist.

    Geliked door 1 persoon

  15. Leuke blog! Waar een gedeelde link van zelfgemaakte poppendrager en toebehoren op een fb-hobbysite, al niet toe kan leiden. 😉😄 Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de producten van Oh Lief en naar de bijtring met paarse konijnenoren. 🍀🤞❤

    Geliked door 1 persoon

  16. Ik denk dat ik te laat ben maar ik waag toch een kans. Ik zal niet zeggen waarom ik nu pas kan reageren. Ik hou daar niet zo van nl. Maar ik ben er eindelijk. En zou graag meedoen. Als het niet meer gaat. Pech dan. De paarse konijnen oren zouden mooi zijn voor onze kleindochter Cailey.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.