100 blogs🎉

Jippie, dit is de 100ste blog die op ‘Mijn mama momenten’ staat. Een leuke kleine mijlpaal vlak voor het einde van het jaar. Tijd om even terug te kijken naar mijn blogs. Hieronder staat een top 10 van mijn blogs…kijken jullie gezellig mee?

Het overzicht 

De eerste blog: ‘Stiefmama in wording’

Dit verhaal was het begin van mijn (stief)moederschap en ook het begin van ‘Mijn mama momenten’. De dag van de eerste ontmoeting zal ik nooit vergeten.

De best gelezen blog: ‘Zelfgemaakt: Sluitingkubus’

De sluitingkubus is een kubus met allerlei sluitingen die kinderen kunnen tegenkomen. Hiermee kunnen ze oefenen om de sluitingen te openen en te sluiten. Verder kun je er de basiskleuren en de basisvormen mee oefenen.

De blog met het lekkerste recept: ‘Recept: Burmese kip’

Het maakt niet uit hoe ik mij voel en in wat voor bui ik ben, Burmese kip gaat er altijd wel in. Het duurt even voordat het klaar is, maar dat is het meer dan waard.

De grappigste blog: ‘Hoe het moment van borstvoeding werkelijk verloopt’

De kleine meid is erg creatief en bedenkt allerlei manieren om met mijn gezicht te spelen tijdens het voeden…ik hoef mij nooit te vervelen.

De eerst blog waar ik iets mee verdiende: ‘Wat een pech, mijn naam is weg’

Echt verdienen is een groot woord, maar ik kreeg een gratis boek en daar was ik erg blij mee. Omdat de meiden allebei al een boek hadden, gaf ik deze aan mijn nichtje die op het punt stond te bevallen van een prachtig jongentje.

De blog met de eerste win-actie: ‘Hop, hop, hop…een verkleedsetje voor een Pietje in de Sinterklaas-Crea-Hop’

Het was erg gezellig en inspirerend om aan een creatieve blog-hop mee te doen en ik heb mij verbaasd over alle prachtige creaties van de deelnemende bloggers. We zijn met de crea-groep al druk bezig met het bedenken van een volgende crea-hop.

De meest persoonlijke blog: ‘De bevalling’

Persoonlijker dan je bevalling kan bijna niet. En het was een heel karwei om de kleine meid er uit te krijgen, want ze had besloten er uit te komen met een arm over haar hoofd.

De meest creatieve blog: ‘Bomen op de muur’

Voor mij was dat compleet out-of-the-comfortzone. Ik kan namelijk echt niet goed tekenen. Ik heb altijd de meest prachtige plaatjes in mijn hoofd, maar ik krijg ze nooit mooi op papier. Maar dit keer was ik geïnspireerd en besloot ik eerst te schetsen, zodat ik het makkelijk zou kunnen bijstellen. Ik ben echt ontzettend trots op het resultaat. De andere boom was een stuk makkelijker, omdat het knip-en-plak werk was, maar ook van die boom kan ik erg genieten.

De blog met het beste product: ‘Skip Hop’

Als superfan van Skip Hop moet ik hier natuurlijk wel voor dit merk kiezen. Ze hebben zulke mooie en goed doordachte producten dat je wel in een klap verliefd moet worden.

De meest serieuze blog: ‘Oververmoeid of burn-out…beide liggen al snel op de loer als ouder zijnde van jonge kinderen’

Als oververmoeide ouder door ruim een jaar slaapgebrek en een overactief meisje, voelde het goed hier een blog over te schrijven. Ik hoop dat anderen op deze manier de symptomen sneller zullen herkennen en er daardoor op tijd iets mee kunnen doen of in ieder geval mee kunnen omgaan.

 

 

Wat kun je nog van ‘Mijn mama momenten’ verwachten?

Er liggen nog een heleboel ideeën op de plank (een stuk of 50) en daar komen nog een heleboel bij doordat er genoeg inspiratie hier in huis rondloopt. We gaan dus nog wel even een poosje door.

Er komen in ieder geval weer mamaverhalen, recepten, zelf-maak projectjes en prachtige producten voorbij. Op 1 januari gaan we knallend het jaar in met een leuke blog-hop van wel 20 blogs…en bij elke blog kun je iets winnen (zet hem alvast in je agenda). Ook ga ik in het nieuwe jaar beginnen aan een ‘quiet book’, deze zal ik pagina voor pagina beschrijven en als slot beschrijf ik hoe ik deze in elkaar zet…misschien maak ik er zelfs wel een filmpje bij. En voor de rest is het even wachten welke inspiratie er op mijn pad komt😉

Bedankt

Zonder lezers is er natuurlijk niet veel motivatie om te schrijven, behalve dan dat de verhaaltjes dan uit mijn hoofd zijn. Dus wil ik iedereen die af en toe even een kijkje neemt op Mijn mama momenten’ heel erg bedanken. En natuurlijk hoop ik dat jullie straks ook gezellig langs blijven komen hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.