11 Ongemakken tijdens de zwangerschap

Zwanger zijn is leuk, heel bijzonder…bijna magisch. Maar het is niet alleen een roze wolk waar je op leeft. Om je roze wolk hangen namelijk allemaal kleine donderwolkjes.

Op dit moment ben ik bezig met een verhuizing. Mijn mama momenten gaat namelijk verhuizen naar een eigen domein (joepie!!!). Uiteraard wil ik al mijn verhalen en creativiteit wel meenemen naar het nieuwe adres, zodat ik daar weer compleet ben. Zo kun je alles wat je hier vindt ook daar vinden…nog makkelijker zelfs. 

Dit bericht is ondertussen ook verhuisd naar de nieuwe blog ‘Mama Duizendpoot’. Excuses voor het ongemak.

Het bericht waarvoor je hier kwam kun je nu hier vinden.

 

4 Comments

  1. Kan ik me heel goed voorstellen. Ik ben gelukkig geen buikslaper. Maar van de linkerzij naar de rechterzij draaien was een hele operatie. En had ik mn draai eindelijk gevonden dan moest ik wel naar de wc…kon ik weer opnieuw beginnen😂

   Like

 1. Ik had nauwelijks last van kwaaltjes, gelukkig. Mijn beide zwangerschappen gingen wat dat betreft erg soepel. Ik vond het alleen lastig dat het slapen zo zwaar werd (moeilijk ademen enzo) en dat ik moeilijk schoenen aan kreeg, doordat ik niet echt kon bukken om ze goed aan te doen.

  Like

  1. Die ademnood😲 Inderdaad, erg vervelend…vooral wanneer je even op je rug ging liggen. Fijn dat je niet echt last hebt gehad van kwaaltjes en alleen wat ongemak hebt ervaren. Een droomzwangerschap dus, en dat keer 2. Geluksvogel😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.