Skip Hop

WP_20170630_11_04_19_Rich (2)

Hier begon de liefde voor Skip Hop bij een zoektocht naar een speelkleed. Ik zocht een speelkleed die niet te druk is en waar veel op te beleven valt. Ook moest hij prettig te zijn in het zicht en voor de kleine meid genoeg mogelijkheden tot ontwikkeling bieden. Ik kwam uit bij het speelkleed van Skip Hop: Treetop friends. Wat een pracEerste keer op speelkleed spelen (2)htige vormgeving, over alles is goed nagedacht…elk detail en het is ook nog eens van een goede kwaliteit. Het speelkleed zelf is een cirkel met daarom een boom en blaadjes en paddenstoelen. Er zitten dieren bij die je of aan het kleed of aan de bogen kunt vastmaken naar eigen wens. En als je ook het speeltje hebt die in de box of aan de kinderwagen te bevestigen is, dan kun je die ook daar mee afwisselen. Het kleed met dieren bevat: knisperfolie, piepje, belletjes, vogelgeluid, rammelaar, spiegeltje, balletjes en bijtring. Lilian (en ik ook) was vooral dol op het uiltje, wat heeft die een prachtig geluid zeg; een mooi diep, warm belletje. Ook zit er nog een kussentje bij waarmee ze op haar buik kon liggen spelen. Helaas is ze de het kleed nu ontgroeid, maar haar neefje, die binnenkort geboren wordt, mag er nog veel plezier op beleven.

Wel speelt ze nog graag met het speelgoed. De ‘owl stacker’ en de bekertjes vindt ze nu erg leuk. Ze heeft ook nog knuffeltjes waar ze veel vaardigheden mee heeft kunnen oefenen en veel mee heeft kunnen ontdekken. Nu knuffelt ze er vooral nog mee. Ze heeft ook nog een klein kiekeboe-uiltje aan WP_20170630_08_48_07_Rich (2)haar box of aan de kinderwagen gehad, waar ze mee heeft geknuffeld en op heeft kunnen bijten wanneer haar tandjes pijn deden…een echt troostuiltje.

Maar ook in bad valt er tegenwoordig genoeg te beleven met de niWP_20170630_10_17_46_Rich (2)euwe lijn van Skip Hop. Zelf vind ik de walvis erg handig waarmee ik water over haar hoofd kan gieten, zonder dat het in haar gezicht komt; ideaal voor het uitspoelen van shampoo. En natuurlijk zijn er ook leuke speeltjes voor in bad zoals een duikboot die zelf kan varen door aan het koord te trekken.

En nu is ze ontzettend druk bezig met leren om met bestek te eten. Ze hebben zulke leuke bordenWP_20170630_10_18_53_Rich (2), kommen, bekers, snackcups en bestek. Je kunt natuurlijk alles van hetzelfde doen, zoals wij hebben, maar je kunt het natuurlijk ook combineren zodat er vele vriendjes gezellig mee eten. Wanneer Lilian haar uiltjesbord of bestek ziet, wordt ze al helemaal blij en loopt ze zo snel als ze kan naar haar stoel. En wat is ze toch trots wanneer ze iets op haar lepel of vork krijgt.

Alles waar ze op uit is gekeken en overheen gegroeid is zal naar haar neefje gaan, maar één ding zal ik altijd voor haar bewaren: haar mobiel. Een mooie tak met daaraan een huisje, appel en uiltje en er op WP_20170630_10_30_01_Rich (2)een vogeltje. Hij staat niet alleen prachtig in haar boskamertje, maar ze is er na een jaar nog steeds verliefd op. Vaak moet het muziekje even aan, wil ze opgetild worden om het aan te raken…en tegenwoordig krijgt het zelfs kusjes.

Er is helaas wel een nadeel. Er is geen Nederlandse webshop waar je de gehele lijn kunt bekijken om iets leuks te kopen. Je kunt wel op de officiële site van Skip Hop kijken om in verschillende Nederlandse webshops te zoeken, dan heb je in ieder geval een naam of een omschrijving om op te zoeken. Maar zoek wel goed, want soms kan de prijs voor hetzelfde product zo een paar euro verschillen.

Skip Hop is onder andere te koop bij MamaLoes Babysjop, bol.com, Baby-Dump, Babypark,  Ik ben zo mooi en Het hippe schaap

 

 

 

 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.